top of page

China International Fair for Investment and Trade

23.07.2021

В периода 8-11 септември 2021г. в гр. Сямън, провинция Фудзиен, Китай, ще се проведе ежегодният Китайски международен панаир за търговия и инвестиции – China International Fair for Investment and Trade (CIFIT).

Панаирът представлява национално изложение, което е фокусирано върху промотиране на чуждестранни инвеститори в Китай и китайски инвестиции в чужбина.

България разполага с постоянно действащ онлайн павилион в платформата на изложението, който може да бъде достъпен чрез специално мобилно приложение (повече информация за приложението можете да намерите в прикачения файл).

Генералното консулство на България в Шанхай (ГК-Шанхай) изразява готовност за представяне на предложения за потенциални инвестиционни проекти от заинтересовани български компании, за които се търсят китайски партньори, на CIFIT-2021, след което ще бъдат публикувани за постоянен достъп на българския онлайн павилион.

За повече информация можете да се свържете с Веселин Илиев, гл. директор на център „Външноикономическо сътрудничество“ към БСК, на следния имейл:
ierc@bia-bg.com

bottom of page