top of page

УЕБИНАР: КАК ДА ПРАВИМ БИЗНЕС В САЩ: КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПАЗАРА НА УСТОЙЧИВА ЕНЕРГИЯ В САЩ?“

Актуализирано: 8.05



Серия от уебинари за глобалните пазари


Поредицата уебинари „Embracing global markets“ подкрепя европейските малки и средни предприятия и старъпи с цел иновационно развитие и влизане на пазарите в Азия, Африка и Северна и Южна Америка. Уебинарите се организират от експерти от различни служби на Европейската комисия и „Enterprise Europe Network“, най-голямата мрежа за бизнес услуги в света.


Кой трябва да присъства?

Уебинарът е насочен към европейски малки и средни предприятия (МСП), стартъпи (готови за интернационализация), бенефициенти или притежатели на печати за върхови постижения на Европейския съвет за иновации, европейски клъстери и мениджъри на клъстери, и други европейски организации за подкрепа на бизнеса, включително всички заинтересовани страни от инициативата „Приятели на EEN“.


Уебинар „Как да правим бизнес в Съединените щати: какво трябва да знаете за пазара на устойчива енергия в САЩ?“ ще се проведе на 23 май 2024 г., от 16:00 централно европейско време (17:00 българско време).


Цели на уебинара

Този уебинар ще предостави изчерпателна информация за навигирането в правния, пазарния, партньорския и регулаторния пейзаж за международните предприятия, навлизащи на пазара на устойчива енергия в САЩ, включително:

  • правни аспекти на разширяване на американския пазар

  • разбиране на енергийния пазар в Съединените щати

  • изграждане на успешни партньорства с базирани в САЩ компании

  • проучване на възможностите по Закона за намаляване на инфлацията за европейски компании


Повече информация и линк за участие тук!

bottom of page