top of page

Уебинар: Електронно ръководство "Търговия с Виетнам"



Споразумението за свободна търговия между ЕС и Виетнам предлага значителна сигурност и редица нови и важни възможности за европейските МСП да се ангажират с Виетнам – важен търговски партньор с динамичен пазар. Възможностите варират от по-добър пазарен достъп за селскостопански стоки до по-предвидими технически регламенти за произведени стоки; от по-добър достъп до пазара до по-добро регулиране за финансови, екологични и много други услуги; и от подобрена защита на интелектуалната собственост за бизнеса до по-добър мониторинг, надзор и изпълнение на ангажиментите от страна на ЕС и виетнамските власти.


Въпреки че Виетнам е много привлекателен, европейските МСП често се сблъскват с предизвикателства, свързани с липса на информация, липса на ноу-хау или просто липса на достоверен източник на отговори по техните въпроси. Поради тази причина делегацията на ЕС във Виетнам разработи практическо електронно ръководство за европейски МСП: Търговия с Виетнам, което ще служи за предоставяне на МСП с информация и връзки към допълнителни подробности и документация.


С цел представяне на електронното ръководство и разглеждане на неговото съдържание и характеристики делегацията на ЕС във Виетнам организира уебинар по темата, където ще можете и да задавате вашите въпроси към експертите. Ръководството ще бъде преработено и актуализирано по-късно тази година – като се вземат предвид вашите отзиви.


Регистрация за уебинара можете да направите тук.

bottom of page