top of page

Търговска мисия с участие в бизнес събития в Сан Франциско, Лос Анжелис и Лас Вегас, САЩ


В периода 18-27.10.2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно със сдружение „Българска финтех асоциация“ организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в Търговска мисия с участие в бизнес събития в Сан Франциско, Лос Анджелис и Лас Вегас, Съединени американски щати, включваща и посещение на най-голямото събитие за финансово-технологичния бранш отвъд океана – Money 20/20-US.


Поканени за участие в търговската мисия са български малки и средни предприятия от следните сектори на икономиката: информационни и комуникационни технологии (ИКТ), опериращи в сферата на финтех, киберсигурност, дигитална трансформация на индустриални процеси.


При интерес, предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване в деловодството на ИАНМСП или да ги изпратят по куриер в срок до 14 юни 2022 г. вкл. до 17.30 ч. на адрес: гр. София, ул. „Леге” № 2-4 или по електронен път, подписани с електронен подпис на www.b2bconnect.bg, на страницата на събитието, в срок до 24:00 часа на 14 юни 2022 г. Документи, подадени в деловодството на ИАНМСП след крайния срок за кандидатстване, не се разглеждат. При подаване по пощата или чрез куриер е валидна датата на входящия номер на регистрацията им в деловодството на ИАНМСП. За допълнителна информация можете да се обръщате към Светла Запрянова, тел: 02/ 940 79 75 или Ася Андреева, тел: 02/ 940 79 89.


Повече информация можете да намерите тук.


bottom of page