top of page

Търговска мисия с посещение на Международно изложение за собствени марки World of Private Label


В периода 13-16.12.2021 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия в търговска мисия с посещение на Международно изложение за собствени марки „World of Private Label“ в гр. Амстердам, Нидерландия.


Поканени за участие в търговската мисия са български малки и средни предприятия, производители на хранителни продукти (пресни, замразени, охладени сухи храни, пакетирани и консервирани изделия и напитки) и нехранителни продукти за здраве и красота, авто козметика, стоки за дома и градината и др.

Програмата на търговската мисия предвижда представителите на българските МСП да посетят изложението, да участват в двустранни срещи, семинари и кръгли маси с представените на изложението чуждестранни фирми.


World of Private Label е най-голямото световно изложение, в което участват производители на собствени търговски марки. Събитието се организира от Асоциацията на производителите на собствени марки (PLMA) и се провежда ежегодно в продължение на повече от тридесет и пет години.


Повече информация можете да намерите тук.

Краен срок за подаване на документи за кандидатстване в деловодството на ИАНМСП - 19 ноември 2021 г.

bottom of page