top of page

Покана за участие на най-голямата в Азия изложба за хранителни стоки, SIAL Shanghai, Шанхай, КНР, 28-30 май 2024 г.




В Министерство на икономиката и индустрията постъпи информация от ръководителя на Службата по търговско-икономическите въпроси (СТИВ) – Шанхай относно предстоящото провеждане на SIAL Shanghai 2024 - най-голямата изложба в Азия за хранителни продукти и напитки. Тази година изложбата ще се проведе в периода 28-30 май 2024 г. Новият международен експо център в Шанхай ще бъде домакин на SIAL Shanghai 2024 г. Изложбената площ ще обхваща 200 000 кв. метра и се очаква да присъстват 5 000 изложители, а посетителите да надхвърлят 180 000 професионалисти от цял ​​свят.  


            Тазгодишната изложба ще включва следните акценти: храни за бебета, биопродукти, млечни продукти, безалкохолни напитки, продукти на хранително-вкусовата промишленост, в т.ч. птиче месо, морски дарове, алкохолни напитки, както и национални и регионални павилиони.


            Като съпътстващи мащабни събития ще се проведат: среща на високо равнище за глобалната хранителна индустрия, девет форума, включително: Глобален форум за търговия на дребно, Форум за веригите на доставки на храни, Среща на високо равнище за внос на храни, Инвестиционен форум за храни и напитки, Международни форуми за месо и за напитки, Форум за иновации в хранително-вкусовата промишленост, Форум на дистрибуторите на храни и напитки и Форум за кетъринг в Китай.


Прилагаме финансовите условия, предоставени специално на българския ръководител-СТИВ в Шанхай.



SIAL Shanghai 2024 - 36 sqm - 3 open sides
.pdf
Download PDF • 111KB

SIAL Shanghai 2024 - 9sqm
.pdf
Download PDF • 112KB


Допълнителна информация може да бъде намерена на интернет страницата на изложбата: https://www.sialchina.com/.




bottom of page