top of page

Изложение за аерокосмическа индустрия, летищно строителство, транспорт и трафик ILA Berlin


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) има удоволствието да Ви покани да вземете участие в международното изложение за аерокосмическа индустрия, летищно строителство, транспорт и трафик ILA Берлин, което ще се проведе в периода от 22 - 26.06.2022 г. в гр. Берлин, Германия.


ILA Berlin е едно от най-големите търговски изложения в света за аерокосмическа индустрия в света. Организира се на всеки две години от 1909 година насам. По време на изложението се провеждат голям брой конференции, бизнес срещи и семинари, които са насочени само за търговски посетители. На ILA Berlin 2018 на обща изложбена площ от 150 000 кв.м. участие са взели 1 110 изложители от 40 страни и е било посетено от над 200 000 посетители.


Основните продуктови групи на ILA Berlin са самолети, хеликоптери, космически технологии, отбранителни технологии, аерокосмически технологии, силови агрегати, самолетни двигатели, компоненти, усъвършенствани материали, електронни системи, електронно оборудване, аерокосмическо оборудване, поддръжка на самолети, летищни технологии, летищно оборудване, космически изследвания, безпилотни авиационни системи за гражданска употреба.


При интерес за участие в изложението, следва най-късно до 20 май 2022 г. (петък) включително, предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП, ул. „Леге” 2-4, 1000 София, по куриер или с електронен подпис на управителя по електронен път на адрес www.b2bconnect.bg на страницата на събитието.


За повече информация: https://www.sme.government.bg/?p=57730


bottom of page