top of page

TeamUp 2023 / Приложенията са отворени


Приложенията вече са отворени. За да кандидатствате за TeamUp 2023, моля, посетете: https://www.eitfood.eu/projects/teamup


Щастливи сме да ви представим TeamUp, уникална 6-месечна програма, спонсорирана от EIT Food, водеща европейска инициатива за иновации в храните, подкрепена от Европейския институт за иновации и технологии (EIT). TeamUp е проектиран да свързва водещи технолози с предприемачески бизнес професионалисти, като им предоставя инструментите и подкрепата, необходими за съвместно създаване на въздействащи начинания в хранително-вкусовата промишленост.


Те търсят лица, които притежават въздействаща технология за хранително-вкусовата промишленост, или такива, които имат уменията и опита да изградят успешен стартъп за хранително-вкусовата промишленост. Изследванията показват, че стартиращите фирми със силни екипи са по-добре подготвени да комерсиализират обещаващи агро-хранителни решения и да трансформират нашата хранителна система. Програмата TeamUp има за цел да преодолее тази празнина чрез предоставяне на експертни насоки, обучение от световна класа, наставничество, работа в мрежа и финансиране на внимателно подбрани екипи от технолози и бизнес професионалисти.


Програмата TeamUp се състои от четири фази:

  1. Кандидатстване: Кандидатствайте като технолог, стартиращ бизнес на ранен етап или бизнес специалист.

  2. Намиране на партньори: EIT Food ще улесни процеса за намиране на идеалния съосновател.

  3. Проучване: В тази 3-месечна фаза екипите получават обучение, наставничество и експертна подкрепа, както и стипендия от €2000 на екип, за да развият своето предложение за стойност и бизнес модел.

  4. Дипломиране: Екипите представят наученото и представят бъдещите си планове, като най-обещаващите отбори получават финансиране от EIT Food (до €40 000).bottom of page