top of page

SoTecIn Factory - Webinar Open Call 2 for Social Innovators



За повече информация: ТУК


Относно SoTecIn Factory


Проектът на Horizon Europe SoTecIn Factory – Фабрика за социални и технологични иновации за нисковъглеродни и кръгови промишлени вериги за стойност – има за цел да свърже индустрията с обществото в общност от ориентирани към мисията социални иноватори, да подкрепи социалните предприемачи в стремежа им да увеличат кръговрата на ключови продуктови вериги за създаване на стойност и за насърчаване на култура на социални иновации в европейските производствени предприятия.


Отворена покана 2 за социални иноватори


Кандидатствайте до 06 февруари 2024 г., 18 часа CET


Стремите се към социално въздействие и системна промяна в индустрията? Финансираният от ЕС проект SoTecIn Factory стартира втората отворена покана за социални иноватори и тяхната програма от 3,3 милиона евро за подкрепа на ориентирани към мисия, социални иновационни начинания (индивиди или организации) в храни, вода и хранителни вещества, текстил и пластмаси и опаковъчни вериги за стойност в трансформирането индустрията в нисковъглеродна чрез своите технологично ориентирани решения, базирани на по-високи R кръгови икономически стратегии.


  • До 15 000 евро, предоставени на 25 европейски социални иноватори за техните идеи като решения на кръгови предизвикателства, съобразени с конкретна мисия на проекта (предложена от кандидата или насочена към едно от индустриалните предизвикателства, предварително избрани от проекта).

  • Участие в предпазарна технологична демонстрация с до 85 000 евро допълнително финансиране за 15 иноватори от Фаза 1.

  • Допълнително изграждане на капацитет и кръгова бизнес подкрепа в обучението, наставничеството и партньорската ангажираност и пилотното развитие, както е описано по-долу.





За повече информация: ТУК



bottom of page