top of page

BLACK SEA ACCELERATOR НАБИРА БИЗНЕС ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ



Акселераторът Black Sea Accelerator for a Sustainable Blue Economy, лансиран с подкрепата на двата Черноморски проекта по програма Хоризонт 2020 - BRIDGE BS и DOORS, стартира набирането на бизнес идеи и предложения за иновативни решения в секторите на синята икономика.


Акселераторът подкрепя разширяването на устойчиви бизнеси от секторите на синята икономика, като предлага на успешните кандидати услуги като анализ на пазара, подготовка за представяне пред инвеститори, както и възможности за намиране на партньори, финансиране и инвестиции.


Кой може да кандидатства и какви са допустимите предложения?


Кандидати могат да бъдат организации, базирани в региона на Черно море:

  • стартиращи и утвърдени компании с иновативни идеи и разработки в секторите на синята икономика;

  • университети и изследователски организации;


Black Sea Accelerator приветства и кандидати извън Черноморския регион, които се интересуват от разширяване на своята дейност в региона.


Допустими са както нововъзникващи, така и утвърдени на пазара решения, като на последния етап от кандидатстването ще се изисква подробно представяне на проектната идея.


Срок за подаване на предложенията: 31 октомври 2023


Повече за програмата ТУК и ТУК, ВИДЕО



За допълнителна информация и въпроси, свързани с кандидатстването: Морски клъстър България, www.marinecluster.com, office@marinecluster.com, тел: +359 52 695 675





bottom of page