top of page

60K EUR to develop AI-based services or applications




ELISE в сътрудничество с BonsAPPS идва при вас с добри новини! Все още ли се интересувате от разработване на AI решения с финансиране от ЕС? Вярваме, че нашата отворена покана може да бъде чудесна възможност за вас, тъй като вашият проект отговаря на обхвата и целите на ELISE!


Втората покана за ELISE вече е отворена и приема заявления до 16 февруари 2023 г.


ELISE е мрежа от изследователски центрове за изкуствен интелект. Въз основа на изследвания от най-високо ниво, той разпространява своите знания и методи в академичните среди, индустрията и обществото.


ЦЕЛ:


Избрани 16 компании, които разработват нови базирани на AI услуги или приложения с подкрепата на научен съветник в една от фокусните области на ELISE, ще влязат в 6-месечната програма.


КАКВО ПРЕДЛАГАТ:

  • До € 60 000 (еднократна сума) за разработване на нови приложения, базирани на AI за дадените предизвикателства.

  • Видимост чрез цифрови канали и събития на ELISE.


За да участвате в отворената покана, следният формуляр за кандидатстване трябва да бъде попълнен до 16 февруари 2023 г.: https://elise2oc.fundingbox.com/?utm_campaign=elise-2oc&utm_medium=social&utm_source=partnertoolkit


Силно ви препоръчваме да прочетете внимателно Ръководството за кандидати на ELISE, преди да започнете да попълвате формуляра за кандидатстване.


В случай, че имате някакви въпроси, можете да изпратите въпросите си на info.elise@fundingbox.com.

bottom of page