Международна изложба за мебели и обзавеждане imm cologne 2022


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към Министъра на икономиката, има удоволствието да Ви покани да вземете участие на Международната изложба за мебели и обзавеждане imm cologne 2022, която ще се проведе в периода 17-23.01.2022 г., гр. Кьолн, Германия.


Imm cologne е най-голямата и престижна изложба за мебели, обзавеждане, интериор и дизайн в Европа. Още в началото на всяка година изложбата представя новите международни тенденции в обзавеждането и интериора и изненадва посетителите с множество иновации. Отличава се с работния си характер. Пет от седемте дни на изложението са само за бизнес посетители. Изданието на изложбата през 2020 г. отчете ръст на бизнес посетителите – от общо 128 000 посетителя над 82 000 са били бизнес ориентирани. Изложението се посещава и отразява от всички специализирани медии в България и света.


Участие могат да вземат предприятия производители на мебели за всекидневни, спални, баня, матраци, системи за сън, както и на домашен текстил, стенни облицовки, подови настилки, осветление, аксесоари и други.


При интерес за участие в изложбата, следва най-късно до 29 октомври 2021 г. (петък) предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП.


Повече информация и заявка за участие можете да намерите тук.