CONNEXT 2020

10.01.2020г.

CONNEXT е иновативно изложение на Конфиндустрия Италия от 27 до 28 февруари 2020 в Милано, Италия, с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност и да обменят идеи и добри практики. Като акцент на събитието са новите технологии и дигитализацията, като събитието е разделено на четири основни тематични цикъла:

Интелигентна фабрика;
Устойчиво развитие;
Градове на бъдещето;
Човекът в центъра на прогреса.
Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching.

Чрез дигитална платформа Marketplace по време на събитието , както и през цялата година италиански и чуждестранни предприятия, ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Гарантирани са ексклузивни условия за участие на българските фирми. Всички българските фирми могат да участват във форума БЕЗПЛАТНО.

Краен срок за регистрация на фирмите, които проявяват интерес, е 7 февруари 2020 г.В презентацията, която може да видите като прикачен файл, ще откриете подробности за събитието, както и секторите, които ще бъдат представени.

За всяка допълнителна информация, молим да се свържете с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или мейл. segreteria@confindustriabulgaria.bg.