top of page

Уебинар EU Green Champions for India

16.04.2021

Европейският проект „Бизнес подкрепа за политическия диалог ЕС-Индия“ организира събитие на тема “EU Green Champions for India - CEO Roundtable”, което ще се проведе на 29 април 2021 г. от 11:00 до 12:30 ч.

Целева група на това онлайн събитие са малки и средни предприятия (МСП) от Европейския съюз, които проявяват интерес да правят бизнес в Индия, но все още нямат присъствие на индийския пазар.

Главните цели на събитието са запознаване на МСП с програмата „EU Excellence in India“ и създаване на благоприятна и стимулираща общност от „Зелени шампиони на ЕС за Индия“ (МСП) и вече съществуващи ЕС бизнес шампиони в Индия.

Предимства за МСП:

• Достъп до релевантна информация за индийския пазар и възможности, предоставени от проекта за бизнес подкрепа и от участниците в EU Excellence in India
• Партньорски обмен на най-добри практики между компании от ЕС и Индия
• Работа в мрежа с европейски и индийски компании
• Видимост на бранда чрез публикации в блогове, казуси, публикации в социални медии чрез уебсайта на проекта за бизнес подкрепа и профилите в социалните медии в координация с делегацията на ЕС в Индия.
• Съвместно кандидатстване по тръжни процедури за проекти в Индия с други компании от ЕС, които вече са в Индия
• Питчинг сесии с участници в EU Excellence in India / индийски компании

Краен срок за регистрация: 25 април 2021 г.

При желание за участие в събитието “EU Green Champions for India - CEO Roundtable” на 29 април 2021 г., можете да се свържете с нас на следните имейли:
t.danailova@bia-bg.com
ierc2@bia-bg.com

bottom of page