top of page

Отворена покана към стартъпи - European Angel Investment Summit 2021

08.09.2021

Поканата към стартъпи за подаване на кандидатури е отворена - кандидатствайте сега и бъдете една от компаниите, избрани да се представят на European Angel Investment Summit 2021!

Това е златна възможност за стартиращите фирми да се присъединят към стотици инвеститори и корпорации следващия 27-28 октомври – да си изградят връзки, да се поучат от експерти и да се представят пред най-добрите ангелски инвеститори в света! Събитието ще бъде 100% виртуално (онлайн).

Ако Вие сте добър стартъп, който вече е получил финансиране от инвеститори на ранен етап и се нуждае от допълнително финансиране, поканата е подходяща за Вас.

Критерии за подбор:
• Компании на ранен етап от всички сектори и индустрии;
• В процес на активно набиране на средства за инвестиция в собствен капитал между €50K - €5M;
• Компании, базирани в която и да е държава от ЕС.

Enterprise Europe Network насърчава европейските стартиращи фирми да кандидатстват за поканата и да станат едни от избраните да участват в #EAIS2021!

Дневният ред на EAIS2021, лекторите и регистрацията ще бъдат обявени в следващите дни на http://europeanangelsummit.com/

Поканата остава отворена до 26 септември - инструкциите за кандидатстване за стартиращи фирми могат да бъдат намерени тук: : http://europeanangelsummit.com/for-startups-2021/

bottom of page