top of page

Нова дигитална платформа на Центъра за външноикономическо сътрудничество

09. 12. 2020 г.

За всички ни 2020 година ще бъде запомнена като годината на предизвикателствата. Новата реалност на Ковид-19 ни научи да се справяме в ежедневните лични и професионални задачи в дигиталната среда. Това бе причината Центърът за външноикономическо сътрудническо към Българска стопанска камара, който е част от Enterprise Europe Network - България, да работи усилено за изработването и представянето на нова дигитална платформа. Платформата позволява на екипа на БСК да бъде на един клик разстояние от българския бизнес и бързо да може да изгради възможностите за устойчив растеж в сътрудничество. Новата виртуална реалност ни дава възможност да провеждаме своите събития онлайн както и да създаваме виртуална база данни с полезни видео материали от проведените уебинари.

На платформата ще намерите и информацията, която Центърът за външноикономическо сътрудничество традиционно предоставя – информация за услугите, които предлагаме; предстоящи събития; актуални проекти и публикации; възможности за развитието на българския бизнес в чужбина; нашия бюлетин „Бизнес предавател“; както и всички бюлетини съставени от Enterprise Europe Network - България.

Новата дигитална платформа ще ни даде повече възможности по-бързо и по-ефективно да помагаме на българския бизнес, в изпълнение на нейното мото „Растем заедно!“.

bottom of page