top of page

Международно специализирано изложение за дървообработваща промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ 2021

23.09.2021

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) има удоволствието да Ви покани да вземете участие в 19то издание на Международно специализирано изложение за дървообработваща промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ 2021, което ще се проведе в периода 10-13.11.2021 г., Интер Експо Център, гр. София, България.

Международното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Сред изложителите традиционно са както български производители, така и представителите за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. През последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция.

Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага пет дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, часове професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят.

За повече информация и стъпки за регистрация: https://www.sme.government.bg/?p=55362

bottom of page