top of page

Българо-сръбски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи

26.05.2021

По инициатива на Посолството на Република Сърбия в гр. София, Република България, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с Агенцията за развитие на Сърбия организират Българо-сръбски бизнес форум с провеждане на двустранни срещи на 8 юни 2021 г.

Предвид традиционно добрите бизнес отношения и съвместно сътрудничество със съседната ни страна, бизнес форумът ще даде тласък на възстановяването на бизнес контактите и развитието на двустранните икономически взаимоотношения. Представителите на сръбските институции и бизнес организации ще запознаят заинтересованите компании от България с инвестиционния климат и инвестиционните възможности в Сърбия. Ще бъдат представени и възможностите на сръбския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти.

Събитието ще се проведе изцяло в присъствена форма. През изминалата година, бизнесът значително пострада, предвид наложените ограничения във връзка с пандемията от COVID-19, поради което предстоящата проява си поставя за цел да възстанови част от загубените ползи и да постави началото на редица прояви в подкрепа на бизнеса от двете страни.

Приоритетни сектори на събитието ще бъдат: информационни и комуникационни технологии, електротехника и автомобилен сектор, медицина и лични предпазни средства, миннодобивна промишленост, възобновяеми енергийни източници и др.

При проявен интерес, следва да се регистрирате на следния линк: https://forms.gle/GoHeifBGRMs94cUZ6

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова на телефон: 02/940 79 75 и от Ася Андреева на телефон: 02/940 79 89.

Участието на българските фирми в бизнес форума е безплатно, като на регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена програма на събитието.

bottom of page