Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Smart Manufacturing Matchmaking 2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на SMART MANUFACTURING MATCHMAKING 2021, които ще се проведат на 17-19 ноември 2021 Г.
Информация и стъпки за регистрация
Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Smart Manufacturing Matchmaking 2021

Час и място

17 ное, 00:00 ч. – 19 ное, 00:00 ч.
Онлайн събитие

За събитието

Данните и тяхното управление променят живота ни. Индустрия 4.0 революционизира и съживява всички индустриални дейности. Компаниите са изправени не само пред нови предизвикателства, но и пред нови възможности, постижими благодарение на четвъртата индустриална революция.

SMART MANUFACTURING MATCHMAKING 2021 предоставя уникална възможност за срещи с компании, изследователски центрове и публични администрации, работещи в сферата на Smart Manufacturing и Industry 4.0. Събитието е чудесна възможност да научите повече за най-модерните технологии и приложения от сектора, търсенето на иновации от институциите и градовете и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Advanced manufacturing solutions, Agriculture 4.0, AI and machine learning for industrial applications, Applications of Virtual / augmented / mixed reality in industry, Autonomous production, Big Data Analysis, Cybersecurity и Digital Twin са само някои от темите на фокус по време на събитието.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация: https://smm2021.b2match.io/

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Стъпки за регистрация и участие: https://www.ierc.bia-bg.com/registrationsteps

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 ноември 2021

За контакти:

Христина Каспарян    

tel.: +359 932 09 34  

e-mail: ierc2@bia-bg.com  

Теодора Данаилова

tel.: +359 932 09 34

e-mail: t.danailova@bia-bg.com

Споделете това събитие