top of page

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на BIONNALE 2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на двустранни срещи по време на BIONNALE 2021, които ще се проведат на 12 май 2021 г.

Информация и стъпки за регистрация ↓
Вижте други събития
Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на BIONNALE 2021
Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на BIONNALE 2021

Час и място

12.05.2021 г., 00:00 ч.

Онлайн събитие

За събитието

BIONNALE е най-голямото събитие за развиване на контакти в сферата за науките за живота и здравеопазването в столицата на Германия. Онлайн събитието ще включва паралелни семинари, срещи за създаване на бизнес контакти в различни области на сътрудничество, за да се представят нови идеи пред широка аудитория.

Представители на академичните среди и индустрията ще присъстват на годишното събитие, за да идентифицират и да сключат стратегически партньорства. BIONNALE 2021 ще бъде платформа за компании и изследователски институции от региона и международната сцена за търсене на съвместно развитие или съвместни изследователски възможности. 

На онлайн събитието ще участват и стартиращи компании с нови идеи и иновативни подходи, както и инвеститори представители на корпоративни предприятия, представители на институции и други заинтересовани страни.

BIONNALE се е доказало като събитие, на което участниците изграждат полезни контакти. През 2019 година международно събитие е събрало на едно място повече от 900 посетители от над 20 държави.

BIONNALE 2021 отново ще се съсредоточи върху биотехнологиите, фармацевтичните продукти, медицинските технологии и дигиталното здраве.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте      се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество      на следния линк: https://bionnale2021.b2match.io/
  • Посочете в Settings за свой Support Office:      Bulgarian Industrial Association;
  • Краен      срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 май 2021;
  • В      профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите,      сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете      различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и      да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще      бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите      участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

За контакти:

Христина Каспарян  

tel.: +359 932 09 34  

e-mail: ierc2@bia-bg.com  

Теодора Данаилова

tel.: +359 932 09 34

e-mail: t.danailova@bia-bg.com

Споделете това събитие

bottom of page