top of page

SIRHA BUDAPEST 2024 B2B Event

Добре дошли на B2B събитието SIRHA BUDAPEST 2024! Със своите 24 000 професионални посетители, идващи от 44 държави, SIRHA BUDAPEST е най-големият бизнес форум за хранителния и HoReCa сектора в Централна и Източна Европа. SIRHA BUSAPEST 2022 получи 376 изложители от 17 държави.

Информация и стъпки за регистрация
Вижте други събития
SIRHA BUDAPEST 2024 B2B Event
SIRHA BUDAPEST 2024 B2B Event

Час и място

05.03.2024 г., 10:00 ч. – 07.03.2024 г., 10:00 ч.

Будапеща, Будапеща, Унгария

За събитието

Как се възползват участниците от присъствието на събитието?

Икономическата ситуация от последните години доведе до много предизвикателства. Поради променящите се цени на енергията и материалите, заедно с различното търсене на пазара, много сектори и предприятия са изправени пред по-високи разходи и нарастваща нужда от енергийна ефективност. SIRHA BUDAPEST позволява на професионалистите да обсъждат и споделят своите най-добри практики и иновации в областта на енергийната ефективност и устойчивостта. Освен че им дава възможност да изградят своята мрежа и да споделят своя опит, събитието допринася и за подобряване на икономическата ситуация, като позволява на участниците да придобият алтернативни решения и да стимулират бизнеса.

Възможности за работа в мрежа: Събитието предоставя страхотна възможност да се срещнете и да се свържете със съмишленици, както и с експерти във вашата област. Можете да създадете ценни връзки, които могат да ви помогнат да развиете кариерата или бизнеса си.

Споделяне на знания: Събитието включва експертни лектори, които споделят своите прозрения и знания по определена тема. Това може да предостави на участниците нови идеи, перспективи и стратегии, които могат да приложат в работата или личния си живот.

Вдъхновение: Посещението на събитието може да бъде вдъхновяващо, предоставяйки на участниците нови идеи и мотивация да постигнат целите си.

Бъдете в крак с тенденциите в индустрията: Събитието показва най-новите продукти, услуги, иновации и тенденции в определена индустрия или област. Посещавайки го, участниците могат да бъдат информирани за новостите и предстоящите събития.

Изградете информираност за марката: Ако сте собственик на бизнес или предприемач, присъствието на събитието може да бъде чудесен начин за изграждане на информираност за марката и свързване с потенциални клиенти или клиенти.

Кариерно развитие: Събитието също така предоставя възможности за кариерно развитие, като например среща с рекрутери или участие в наставнически сесии.

Достъп до експерти и мисловни лидери: Събитието включва експертни лектори и мисловни лидери, които са в челните редици на своята област. Посещавайки го, участниците могат да получат достъп до тези хора и да се учат от техния опит и прозрения.

Разгледайте нови продукти и услуги: Събитието показва нови продукти и услуги, които са подходящи за индустрията или областта. Посещавайки го, участниците могат да се запознаят с тези продукти и услуги, както и да ги сравнят и оценят.

Сътрудничество с други: Събитието е чудесна възможност да си сътрудничите с други във вашата област или индустрия. Участниците могат да се срещнат с потенциални партньори, сътрудници или дори конкуренти и да споделят идеи и прозрения.

Забавлявайте се: И накрая, събитието ще бъде много забавно! Предлага шанс да излезете от офиса или дома, да общувате с другите и да се насладите на нови преживявания. Посещението му може да бъде чудесен начин да разчупите рутината и да направите нещо различно и вълнуващо.

Регистрирайте се тук!

За въпроси и повече информация: 

Мария Коланева

m.kolaneva@bia-bg.com

Споделете това събитие

bottom of page