Невербална комуникация по време на преговори в дигитална среда. Често срещани грешки на дигиталния бизнес етикет.

Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network има удоволствието да Ви покани на онлайн обучение на тема: „Невербална комуникация по време на преговори в дигитална среда. Често срещани грешки на дигиталния бизнес етикет.“
Регистрацията е затворена
Невербална комуникация по време на преговори в дигитална среда. Често срещани грешки на дигиталния бизнес етикет.

Час и място

23 фев, 15:00 – 17:30
Онлайн семинар

За събитието

В това онлайн обучение доц. д-р Даниела Илиева, автор на книгата „Комуникация НАвреме и НА място“, ще представи някои важни аспекти на невербалната комуникация и често срещаните грешки при дигиталния бизнес етикет.

  • Какво е важно да знаем за невербалната комуникация по време на преговори в дигитална среда?
  • Как да се ориентираме в невербалната комуникация на партньорите?
  • За какво да внимаваме?
  • Кои са често срещаните грешки на дигиталния бизнес етикет?

За лектора:

Гост-лектор на онлайн обучението ще бъде доц. д-р Даниела Илиева, професионален консултант по бизнес етикет и международен протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol (Брюксел, Белгия). Профилът й включва богат опит с бизнес етикет и протокол, бизнес коучинг, мениджмънт на бизнес процеси, бизнес комуникации, междукултурни комуникации и презентационни умения.

Доц. д-р Илиева е често канена като гост-лектор за различни академични и бизнес събития. Тя е единственият преподавател в България, който комбинира областите невро-лингвистично програмиране, модерен бизнес етикет, международен протокол и управление на имиджа. Сред нейните клиенти са Microsoft, Sitel, Pepsi, TRACE, Novartis, Junior Achievement Bulgaria, Unitcargo, Pipe System Bulgaria, Български зъболекарски съюз, Сдружение на фамилния бизнес, Института по публична администрация, големи кантори, както и други частни и правителствени организации.

Доц. д-р Илиева също е Изпълнителен директор на Фондация „Право и Интернет” – изтъкната неправителствена организация, която работи в областта на право, свързано с информационните и комуникационните технологии. В момента Фондацията е определена като една от най-успешните организации в Европа благодарение на многобройните национални и международни проекти, чрез които адресира чувствителни теми.

Участието в онлайн обучението е платено – таксата е в размер на 65 лв с ДДС. Таксата включва участието в онлайн обучението и получаването на книгата „Комуникация НАвреме и НА място“ на доц. д-р Даниела Илиева. Книгата ще Ви бъде изпратена с куриер след потвърдено плащане до посочения от Вас адрес. Куриерските разходи не са включени в таксата на онлайн обучението и са за сметка на участника.

Изисква се регистрация с попълване на регистрационна форма. Регистрации се приемат до 19 февруари 2021г. За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com. Местата са ограничени!

Плащането за онлайн обучението може да направите по банков път по сметката на:

Българска стопанска камара

Банка ДСК

София, Клон “Калоян”

IBAN: BG61STSA93000021609234

BIC КОД: STSABGSF

Такса семинар „Невербална комуникация”

Регистрацията е затворена

Споделете това събитие