top of page

НЕПОСРЕДСТВЕНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ТЕМАТА ESG. СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ - 15 МАЙ!

В периода 8-29 юни 2023 г., всеки четвъртък, от 10:00 часа, в зала „Луна“ на Българската стопанска камара (София, ул. Чаталджа 76)

Информация и стъпки за регистрация
Вижте други събития
НЕПОСРЕДСТВЕНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ТЕМАТА ESG. СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ - 15 МАЙ!

Час и място

8 юни, 10:00 ч. – 29 юни, 10:00 ч.

София, ул. „Чаталджа“ 76, 1527 София център, София, България

За събитието

Българската стопанска камара – национално представителна работодателска организация, ангажирана с подкрепата на българския бизнес, и denkstatt – най-опитната консултантска компания в прилагането на ESG, Ви канят на поредица от тематични НЕпосредствени обучения по темата ESG (Environmental, social and governance – екологично, социално и корпоративно управление).

В периода 8-29 юни 2023 г., всеки четвъртък, от 10:00 часа, в зала „Луна“ на Българската стопанска камара (София, ул. Чаталджа 76).

  • Примери от практиката
  • Доказани експерти
  • Тълкуване отвъд рамките

ESG не е само за „големите“. Светът се трансформира и правенето на бизнес също. Ако искате Вашият бизнес да е конкурентоспособен, ако искате да изнасяте своите продукти и услуги, ако сте част или искате да бъдете част от веригите за доставки и веригите на стойност, устойчивото правене на бизнес трябва да залегне в основите на развитието и растежа на Вашата компания.

Правенето на устойчив бизнес вече не е само въпрос на желание и имидж. Освен задължения, идващи от европейски регулации, много скоро, търсейки финансиране (от инвеститор или банка) или нови търговски партньори, ще трябва да докажете че Вашият бизнес е устойчив.

Обученията ще очертаят рамката, но и ще навлязат в детайли за новата устойчива реалност, в която компаниите трябва да работят.

Поставили сме си за цел да предоставим максимално практическа информация, разделена в четири специфични модула, според нуждите на Вашето предприятие. Поставяме акцент върху реални казуси и даваме възможност за конкретни въпроси, които имате възможността да изпратите преди самото събитие и да получите отговор.

Пред Вас ще застанат експерти, които ще преминат отвъд нормативната рамка, с реален практически опит. Заменяме въвеждащото говорене по темата с възможността да получите нови, систематизирани и проверени в практиката знания, за да можете да приложите наученото във Вашия бизнес.

Обучението е разпределено в четири тематични модула, за които можете да се регистрирате самостоятелно или в пакет:

Всичко за обучението, вкл. съдържание на модулите, лектори, цени и форма за регистрация можете да откриете в сайта на събитието, на адрес:

www.esg.bia-bg.com

Очакваме Ви! 

За въпроси и повече информация: 

+359 883 499 229

pr@bia-bg.com

Споделете това събитие

bottom of page