top of page

MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024

MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024 ще ви срещне с бизнес предизвикателствата, отправени от най-големите световни компании. Постигнете своите бизнес цели, намерете нови възможности и сверете часовника си за най-новите технологии по време на Mobile World Congress 2024.

Следвайте стъпките за регистрация по-долу
Към другите събития
MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024
MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024

Час и място

26.02.2024 г., 00:00 ч. – 28.02.2024 г., 23:50 ч.

Fira Gran Via, Fira Gran Via

За събитието

Като част от мрежата Enterprise Europe Network, Българската стопанска камара съорганизира съвместно с ACCIO, Барселона, business-to-business срещи по време на най-влиятелното събитие в света на индустрията на свързаността - Mobile World Congress 2024. В рамките на конгреса, организираме MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024.

MWC OPEN INNOVATION CHALLENGE 2024 среща големи корпорации със стартъпи и малки и средни предприятия, които разработват и доставят технологични решения. Корпорациите публикуват своите технологични предизвикателства на специалната платформа, изградена за събитието. 

За кого е събитието?

Малки и средни предприятия и стартъпи, които разработват и/или притежават технологични решения за секторите на deeptech computing, изкуствен интелект и machine learning, интернет на нещата, роботика, фотоника, VR/AR/MX, cleantech, киберсигурност, когнитивно разпознаване, умни сгради и други. 

Какво трябва да направите?

  • Регистрация на платформата https://mwc2024.b2match.io/  до 15-ти февруари 2024. По време на регистрацията ще бъдете попитани за кои предизвикателства предлагате решение. Регистрира се само по един представител от организация.
  • При регистрацията в Settings да посочите BULGARIAN INDUSTRIAL ASSOCIATION за Ваш support office.
  • Да попълните профила си, като добавите "OFFER (PRODUCT/SERVICE)" в DESCRIPTION секцията на профила. Посочете какво предлагате във връзка с конкретното предизвикателство, за което искате да се заявите. 
  • Щом "OFFER (PRODUCT/SERVICE)" на профила е попълнена, ние с колегите в Барселона ще прегледаме предложението Ви и ще го изпратим на съответната корпорация. 
  • Корпорацията ще прегледа предложенията. Ако предложението Ви представлява интерес, корпорацията ще поиска присъствена среща с Вас в периода февруари-март. Не искайте среща с корпорациите преди предложението Ви да бъде прието! При интерес, корпорациите ще бъдат активната страна за насрочване на физическа среща лице в лице!  
  • Дори и нито една корпорация да не прояви интерес към Вас, след датите на физическите срещи ние ще обявим възможност за отваряне на насрочването на онлайн срещи между участниците за намиране на бизнес възможности. 
  • Помнете, че попълването на FEEDBACK FORM за целта на проследяване на работата ни е задължително в рамките на един месец след събитието. За целта ще бъдете потърсени от Българска стопанска камара, като информацията от обратната връзка ще бъде използвана изключително и само за вътрешни отчетни цели, свързани с подобряване на работата ни! 

Важни дати

  • Физическите срещи на място с корпорациите ще се състоят от 26-ти февруари до 28-ми  февруари по време на https://www.mwcbarcelona.com/  в Барселона. Поканените за срещите фирми сами покриват разноските си за пътуване и престой. Организаторите осигуряват безплатен достъп до Конгреса.
  • Останалите срещи ще се проведат онлайн в периода между 4-ти и 8-ми март 2024. 

За контакти и допълнителна информация:

Христина Каспарян

Директор Център за международно икономическо сътрудничество към БСК

ierc2(at)bia-bg.com 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/christina-kasparyan-590524171/ 

Споделете това събитие

bottom of page