Food Connections 2020

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на Food Connections 2020, които ще се проведат на 17 - 24 септември 2020 г.
Регистрацията е затворена
Food Connections 2020

Час и място

17.09.2020 г., 0:00 – 24.09.2020 г., 0:00
Онлайн събитие

За събитието

Виртуалните срещи по време на Food Connections 2020 са отворени за компании от бранша на хранително-вкусовата промишленост и напитки, активни в следните области: опаковане, продукти, IT решения, маркетинг и комуникация, обучение, дистрибуция, свързани със сектора „Храни и напитки“.

По време на виртуалните двустранни среши може да се срещнете с потенциални партньори за кратко време. Виртуалните срещи дават възможност да установите качествени срещи и да създадете полезни връзки. Възползвайте се от възможността и вероятно ще намерите ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ПАРТНЬОРИ!

На 17-ти, 22-ри и 24-ти септември ще се проведат и кратки уебинари в рамките на час и половина. Първият уебинар ще се фокусира върху устойчивостта в бизнеса. Другите два уебинара ще се отнасят до растителни протеини/преход към растения и електронен маркетинг/електронна търговия.

Първите 350 регистрирали се участника ще получат и промоционален пакет с продукти от организаторите на събитието. Enterprise Europe Network организира провеждането на двустранни срещи (B2B) и всички подробности са достъпни на адрес: https://foodconnections.b2match.io/page-4221

Регистрацията за онлайн билет за конференцията и участие за двустранните срещи за участници е безплатна. С регистрацията за участие получавате достъп до следните възможности:

  • Достъп до участие в онлайн конференцията;
  • Участие във виртуалните панелни дискусии;
  • Достъп до платформата b2Match за създаване на индивидуален профил, чрез който може да организирате своите двустранни срещи с международни представители;

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк:  https://foodconnections.b2match.io/page-4221
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association.
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 14 септември 2020 г.
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти.
  • Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи от 25 август 2020 г.

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

За контакти:

Христина Каспарян

e-mail: ierc2@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34

Лора Любенова

e-mail: ierc3@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 31

Регистрацията е затворена

Споделете това събитие